Svenska
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs 2

Vinn fina priser i vår Watch Dogs 2-tävling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Watch Dogs 2 har varit ute på butikshyllorna en månad nu och sedan dess har vi utforskat och hackat San Francisco i rollen som Marcus. Nu tänkte vi fira detta lilla månadsjubileum med en ny stor tävling.

Genom att delta har du möjlighet att vinna prylar från spelet, närmare bestämt en jacka, väska, en t-shirt samt en bamsig skumgummigrej. Vår danske chefredaktär Magnus mannekängar priserna här nedan.

Tävlingen är uppdelad i tre delar och startar från och med idag, och sedan kommer en ny del imorgon och på lördak klockan 12:00. Varje etapp innehåller en kort video där vi spelar Watch Dogs 2 och i kommentarsfältet vill vi att du helt enkelt ska skriva ner den lösning du hade valt på problemet vi ställs inför.

Här nedan hittar ni den första, lycka till alla hackers!

HQ
Watch Dogs 2

Relaterade texter

Watch Dogs 2Score

Watch Dogs 2

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Ettan delade in spelarna i två läger. Många älskade, andra hatade. Nu är tvåan här och Oliver har satt tänderna i Ubisofts hacker-äventyr...

1
Vi infiltrerar en porrstudio i Watch Dogs 2

Vi infiltrerar en porrstudio i Watch Dogs 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa vecka släpps två stora uppdateringar till Watch Dogs 2, en gratis med massor av innehåll samt en som består av den sista expansionen till säsongspasset kallad No...



Loading next content