Svenska
Gamereactor
nyheter
The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man bortplockat från bland annat Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nytt år och ny last spel som plockas bort från diverse digitala tjänster. Hardcoregamer rapporterar att de senaste titlarna som fått stryka på foten till förmån för nyare, är Beenox The Amazing Spider-Man samt dess uppföljare.

Från att från början ha funnits tillgängligt hos i princip varje digital återförsäljare så har spelet sedan i föregår (läs den 3:e januari) plockats ned från såväl Playstation Store, Xbox Live, Wii U e-shop samt Steam. Med andra ord gäller det att jaga rätt på ett fysiskt exemplar om du fortfarande är intresserad av att glida runt medelst superstarkt silversnöre.

Samtliga (digitala) versioner av båda titlarna är alltså borta, vad tycker du om det? Är det ett spel som dog en för tidig digital död eller var det välkommet?

The Amazing Spider-Man 2

Relaterade texter

The Amazing Spider-Man 2Score

The Amazing Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Beenox har stressat fram en uppföljare till förra generationens Spindelman och en besviken Petter Hegevall har levt livet som en polygonfattig Peter Parker

Inget Amazing Spider-Man 2 till Xbox One?

Inget Amazing Spider-Man 2 till Xbox One?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Activision har tagit bort alla omnämnanden om Xbox One-versionen av filmlicensspelet The Amazing Spider-Man 2 på den officiella hemsidan. Där kan vi även läsa följande...



Loading next content