Svenska
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Samarbetsläge återvänder i Titanfall 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Titanfall 2 släpptes förra hösten och har sedan dess successivt fått flertalet gratis uppdateringar med nya (och gamla) kartor, Titans och spellägen och detta fortsätter när spelläget Frontier Defense återvänder nu i juli.

Frontier Defense var ett spelläge som släpptes gratis till det första Titanfall-spelet där upp till fyra spelare skulle försvara en Harvester i ett Horde Mode-liknande spelläge. Samma grunder är kvar i Titanfall 2 där vi nu kommer kunna spela på fyra olika svårighetsgrader, nytt rankningssystem specifikt för detta spelläget och nya fiendetyper att bekämpa. Fem kartor kommer att ha stöd för spelläget nu i början och dessa är: Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise och Blackwater Canal. Fler ska läggas till i framtiden.

Vi kommer även få två kartor med uppdateringen. Den första är klassikern Rise som också återvänder från det första spelet. Rise erbjuder långa korridorer för både piloter och titans att försöka navigera. Den andra kartan är för spelläget Live Fire och den heter Township. Det är en kompakt karta med ett fåtal byggnader som utlovar intensiva strider.

Uppdateringen är tänkt att släppas nu den 25:e Juli. Kommer ni prova på Frontier Defense?

HQ
Titanfall 2Titanfall 2

Relaterade texter



Loading next content