Svenska
Gamereactor
nyheter

Ta med ditt indie-spel till Sweden Game Conference i Skövde

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nordamerika har E3, Blizzcon och Game Developers Conference. Tyskland har Gamescom. Storbritannien har Bafta. Och vi i Sverige har melodif... Nej men vi har faktiskt något trevligt och spelrelaterat att se fram emot i vårat svinkalla tillika nedregnade land, för mellan den 18 och 21 oktober är dörrarna till Sweden Game Conference i Skövde öppna. Temat för i år är framtiden, originalitet, och tydligen ska frågor om innovation och utbildning besvaras under mässan. Såhär låter den officiella poesin:

"Sweden Game Conference 2017 will explore how technology and creativity come together to produce original and distinctive experiences. With focus on evolution and forward-change, we will explore how games are advancing technically and aesthetically together."

Om du råkar sitta och hårdkoda på en egen Indie-titel är det så klart en skitfin idé att anmäla sig till mässan, vilket du gör här. Men bara för att du inte har slängt ihop ett gött lir behöver du inte hänga läpp, för vanliga inträdesplåtar finns självfallet också.

Ta med ditt indie-spel till Sweden Game Conference i Skövde


Loading next content