Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Galactic Assault-banor i Battlefront II avslöjade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte orimligt att säga att sommaren officiellt är över och att vintern nalkas. För oss spelintresserade är det alltid en period proppad med spännande premiärer och bland de spel vi ser mest fram emot i år finner vi Star Wars Battlefront II - inte minst tack vare det nya läget Galactic Assault som ser riktigt kul ut.

Nyligen initierade EA en kryptisk liten lek där de gjorde det tydligt att de började bli redo för att avslöja vilka av seriens ikoniska platser och planeter som vi skulle få kriga på i spelet. Det började med ett inlägg proppat med inget annat än frågetecken, som de sedan allt eftersom började fylla i med de riktiga uppgifterna.

Nu har listan fullbordats och det verkar som att vi kommer få se elva banor när titeln släpps i november.

Dessa är banorna, och som ni ser är det en blandning av material från alla tre trilogier:
Naboo
Kamino
Kashyyyk
Endor
Death Star II
Hoth
Mos Eisley
Yavin IV
Jakku
Takodana
Starkiller Base

EA och Dice har bekräftat att de kommer släppa framtida nedladdningsbart material gratis, så listan kan komma att utökas. Vilka andra planeter hade ni velat se efter release? Geonosis? Coruscant? Eller kanske något från den kommande filmen The Last Jedi? Berätta för oss i kommentarerna.

Star Wars Battlefront II

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...



Loading next content