Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Bethesda postar Skyrim-omslag till Super Nintendo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Super Nintendo Classic Mini släpptes sent förra veckan och under helgen har det postats en hel del om enheten i sociala medier. En av dem som gjorde detta på Twitter var Bethesda.

Knappast ett företag som gjort sig kända som några Nintendo-supporters, men det ändras som bekant i och med The Elder Scrolls V: Skyrim som släpps till Switch den 17 november. De skriver: Congrats to Nintendo on the launch of the #SNESClassic. The Elder Scrolls finally comes to a Nintendo console on Nov. 17th! #SkyrimSwitch

De inkluderade även en bild av Skyrim som ett Super Nintendo-spel. Knappast något märkvärdigt, men det fångar ändå känslan av eran och gör såklart att vi undrar hur det hade sett ut som pixelbaserat rollspel i 16 bitar.

Kommer du köpa Skyrim till Switch? Kolla in Bethesdas omslag här nedan, är detta något du hade velat ha i din samling för 25 år sedan??

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterade texter

4
Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar...



Loading next content