Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Advanced Warfare

Trump levererar Call of Duty-plan till Norge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den amerikanske presidenten Donald Trump har under sin tid på sin post sagt en hel del upprörande, men även ibland ganska underhållande, saker. Som tur är så håller sig hans senaste fadäs till den senare kategorin. I ett tal brevid den norske statsministern Erna Solberg, så berättade presidenten om hur USA sedan november levererat ett antal stridsflygplan av modellerna F-52 och F-35 till sina allierade i Norge. Det lilla problemet med talet är bara att F-52 inte är en riktig flygplansmodell, den finns bara i Call of Duty: Advanced Warfare från 2014. I uppdraget "Throttle" får du styra en sådan F-52 i en ökenravin medan du skjuter ner diverse fiender. Trumps citat kan du se här nedan:

"In November we started delivering the first F-52s and F-35 fighter jets. We have a total of 52 and they've delivered a number of them already a little ahead of schedule."

Det går ju kanske att se var han gjorde felet, han nämner ju att det rör sig om 52 plan lite senare, men det är ju lite oroväckande att karln som sagt att han har en större och bättre fungerande knapp än Nordkoreas raketnisse inte kan skilja verkliga flygplan från påhittade i sina tal.

Call of Duty: Advanced Warfare

Tack Washington Post

Relaterade texter



Loading next content