Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Vinn feta priser i vår Need for Speed Payback-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Need for Speed Payback släpptes under hösten och de flesta bilspelsentusiaster har därför haft gott om tid att bemästra sina förmågor bakom den digitala ratten. Och nu är det dags att sätta färdigheterna på prov! Vi bjuder nämligen in till en turnering där allt du behöver göra för att vinna är att vara snabbast runt en bana.

För att delta ska du logga in på Need for Speed Payback och hitta eventet Danza Macabra. Detta ska du sedan genomföra i en Honda S2000, och bilen måste vara under nivå 170.

Du får köra så många gånger du vill, och när du är nöjd matar du in ditt resultat på turneringssidan. Om du därefter lyckas slipa tiden ytterligare går det såklart utmärkt att mata in detta med. Hamnar du topp 5 kommer vi begära bild och/eller videobevis som ska skickas till denna epostadress.

Så vad är det som står på spel då? Priserna ni tävlar om är ett Steelseries Arctis 3 Bluetooth-headset, samt en massa t-shirts med Need for Speed-tema.

Släng dig omedelbart i förarsätet och sätt igång, lycka till!

HQ
Need for Speed Payback

Relaterade texter

Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett nytt Need for Speed med all fokus på story, karaktärer och elaka organisationer istället för bilkörning, har det varit rätt väg att gå? Kim har satt betyg...

2
Nytt Need for Speed Payback-innehåll idag

Nytt Need for Speed Payback-innehåll idag

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är inte bara Star Wars Battlefront II som EA fått kritik för denna höst, utan även Need for Speed Payback har fått rejält med skäll för mikrotransaktioner och annat,...



Loading next content