Svenska
Gamereactor
nyheter
Drawn to Death

Stora uppsägningar hos David Jaffes studio

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

David Jaffe är mannen som gett världen bland annat Twisted Metal och God of War, men efter God of War II kände han att han ville pröva lyckan på annat håll. Sedan dess har han bland annat gjort Calling All Cars och nu senast Drawn to Death. Det förstnämnda utvecklades av The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency vilket är studion han grundade 2012 och omdömena var tämligen ljumma. Drawn to Death fick däremot fina betyg, men blev ändå ingen storsäljare och inte ens det faktum att det var en Playstation Plus-titel hjälpte.

Nu har Jaffe tyvärr tråkiga nyheter och skriver på Twitter att de tvingats säga upp "the vast majority" av alla anställda på The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency efter att deras spel blivit inställt. Han nämner inget om det olyckliga ödet för Drawn to Death, men vi kan lugnt slå fast att det inte hjälp honom.

Vilken utgivare det är som beslutat att lägga ner spelet vet vi inte och det är väldigt tråkigt att folk får sparken från sina jobb. Vi hoppas såklart det löser sig på bästa sätt.

Drawn to Death

Relaterade texter

1
Stora uppsägningar hos David Jaffes studio

Stora uppsägningar hos David Jaffes studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

David Jaffe är mannen som gett världen bland annat Twisted Metal och God of War, men efter God of War II kände han att han ville pröva lyckan på annat håll. Sedan dess...



Loading next content