Svenska
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Colossus

Bluepoint har gömt ett härligt påskägg i Shadow of the Colossus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Denna nyhet innehåller en mindre spoiler för Playstation 4-versionen av Shadow of the Colossus, så om du vill upptäcka varenda millimeter av spelet på eget initiativ gör du bäst i att inte läsa detta.

Det var en sedvanlig dag i det förbjudna landet. Efter att ha vaknat upp rakt på stengolvet inne i Dormins tempel skrämde vi som vanligt bort alla nedrans duvor som häckade kring Monos döda kropp innan vi red iväg över de oändliga grässlätterna i jakt på ännu en gigant att sticka svärdet i. Så fort vi kom in i ett idylliskt skogsområde, strax sydväst om vår startposition, så slutade Agro konstigt nog att galoppera. Frustrationen över att försöka kicka igång honom till maxhastighet blev till slut för mycket, så vi bestämde oss för att springa till fots genom de tätbevuxna träden istället.

Då tjocka moln låg över kartan på just denna plats så var det lite av en chansning att hitta ut igen, och typiskt nog så gick vi rakt in i en återvändsgränd. Dock blev vi rikligt belönade, för från ingenstans dök det upp en murken grottingång som minsann inte fanns med i originalet.

Charmigt nog så har Bluepoint stoppat in ett litet påskägg från The Last Guardian, vilket blir lite av en bekräftelse på att de två titlarna delar värld eller universum, på något sätt. Bilden ser du här nedan:

Shadow of the Colossus

Relaterade texter

Shadow of the ColossusScore

Shadow of the Colossus

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Bluepoint Games remastrade en gång Shadow of the Colossus, men i år har de gjort lite till. André Wigert har kollat om bamsebjörnarna fortfarande är stora och stygga...

1
Shesez dissekerar Shadow of the Colossus

Shesez dissekerar Shadow of the Colossus

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Youtube-speltoken Shesez populära videoföljetong "Off Camera Secrets" djupdyker i hur olika storspel är konstruerade genom att dissekera såväl grafik som programkod och i...



Loading next content