Svenska
Gamereactor
nyheter
Insurgency: Sandstorm

Se nya vapen och fordon i Insurgency: Sandstorm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

New World Interactive jobbar hårt med uppföljaren till den taktiska förstapersonsskjutaren Insurgency. Uppföljaren, Insurgency: Sandstorm, skapas i spelmotorn Unreal Engine 4, vilket betyder att det kommer att bjudas på flera positiva förändringar. Den mest eftertraktade förändringen ser vi direkt i trailern. Ja, vi pratar givetvis om fordon!

Det rapporterades tidigare denna månaden att de planerade spellägena singleplayer och att spela storyn i co-op inte blir av, i alla fall till en början. Det förblir ett multiplayerspel, och du kommer att få ta del av strider mellan två lag med 16 spelare i varje. För att överleva i Insurgency: Sandstorm krävs det att man håller ihop och planerar väl före attack.

Spelet förväntas komma senare i år till PC, Playstation 4 och Xbox One. Är du redo?

HQ
Insurgency: SandstormInsurgency: Sandstorm

Relaterade texter

Insurgency: SandstormScore

Insurgency: Sandstorm

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

New World Interactive blandar Counter-Strike med Arma III och bjuder på ett taktiskt, realistiskt multiplayerspel proppat med personlighet...

0
GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Du vet hur det fungerar vid det här laget. Varje dag klockan 16:00 drar vi igång något som vi valt att döpa till Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder...

2
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

FÖRHANDSTITT. Skrivet av André Wigert

New World Interactive har ställt sig rakt i mitten mellan simulation och arkad i den efterlängtade Insurgency-uppföljaren. Vi har sammanfattat det du behöver veta innan beta-perioden inleds nu på torsdag.



Loading next content