Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Se vår tredje Assassin's Creed Origins-video och vinn priser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Fråga 3: Om du chefade över en ny expansion till Assassin's Creed Origins, vad skulle den heta och handla om?

HQ

Fråga 2: Bayek stöter på många övernaturliga fiender i Curse of the Pharaohs - om du själv fick designa en fiende, vad skulle den heta och hur skulle den se ut?

HQ

Fråga 1: I Assassin's Creed Origins finns gott om smaskiga vapen att använda. Men om du fick skapa ditt eget vapen till spelet, vad skulle det isåfall heta och hur skulle det fungera?

HQ

Ubisoft lovade inför Assassin's Creed Origins att de skulle fortsätta bygga ut spelet med nytt innehåll, och då inte bara små tillskott utan rejäla grejer med egen story och nya landområden att utforska.

Nu är det alldeles snart dags för The Curse of the Pharaohs, och det uppmärksammar vi med en fet tävling där du har chansen att ro hem finfina priser.

Vi har nämligen ett set figurer på spel och det är inte vilka som helst, utan vi snackar om Ubicollectibles med Bayek och Aye som du kan vinna genom att besvara de två frågorna som tävlingen innehåller. Den första frågan samt den första videon som berättar om Curse of the Pharaohs hittar du högst upp i denna nyhet.

Vi ser fram emot att läsa era svar och vinnaren dras inom en hyfsat snar framtid.

Här nedan kan du se den genomgång vi tagit fram för The Hidden Ones och Curse of the Pharaoh, och vi tipsar även om vår fortitt på sistnämnda som du läser här.

Du kan även läsa mer om Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones på denna länk.

HQ
Assassin's Creed Origins

Denna text är sponsrad. Du kan läsa mer om hur sponsrat innehåll på Gamereactor fungerar här.

Relaterade texter

Assassin's Creed OriginsScore

Assassin's Creed Origins

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

De diskreta lönnmördarna är tillbaka efter ett sabbatsår, var det tillräckligt för att få en något stagnerad spelserie att nå upp till sin potential? Kim Orremark har satt betyg...Loading next content