Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

En ny Monster Hunter-best med minihänder anländer 22 mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcom körde en härlig direktsändning igår där de visade upp hur gratisnyheterna kommer se ut i den närmsta framtiden för erfarna läderskräddare, och den 22 mars händer det grejer i den monsterknökade, olidligt vackert designade spelvärlden. Bland annat kommer en hel lastpall med vapen att balanseras om, animationer för att sprätta upp en nyligen slaktad jättebest kommer inte kunna avbrytas av andra online-spelare (vilket låter maka frustrerande för stackare som varit om det och således inte fått tag i värdefulla monsterdelar), och slutligen, så är det hög tid att stoppa in en ny best, med tillhörande hockeyskydd som vi kan bygga efter att ha spöat på dunderdjuret.

Det må ha varit känt sedan innan, men nu vet vi åtminstone att Deviljho kommer finnas tillgänglig, och att döma av klippet som Capcom har delat med sig av så verkar han vara ganska lik Anjanath i sitt beteende och rigoröst jättebamsig - bortsett från sina minihänder. En fullständig redogörelse för vad som kommer att uppdateras hittar du här.

Monster Hunter: World
Monster Hunter: World

Relaterade texter

Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Årets första storspel kom tidigt. Kan Monster Hunter: World bli det spelet som äntligen gör att serien får fotfäste i västvärlden på riktigt? Kim har jagat monster i timmar...



Loading next content