Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Boy and the Cursed Kingdom

Tio gånger fler Switch-förhandsbokningar av Monster Boy än till Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mindre men minst lika underhållande spel tycks verkligen ha fått ett naturligt hem till till Nintendo Switch och åtskilliga utvecklare har vittnat om hur mycket bättre deras spel säljer till hybridkonsolen än de andra. Titlar som Wonder Boy: The Dragon's Trap och Thimbleweed Park har rent av sålt mer till Switch än övriga tillsammans.

Nu verkar det som att vi kanske kommer få lägga Monster Boy and the Cursed Kingdom (en andlig uppföljare till Segas Wonder Boy-serie) då distributören FDG Entertainment nu avslöjar följande på Twitter: "Monster Boy pre-order stats so far: #NintendoSwitch vs #PS4 is 10:1 (!!) @NintendoAmerica is dominating pre-orders by factor 10! :o"

Det är såklart hutlöst imponerande, och även om vi inte är exakt säkra på varför dessa spel säljer så otroligt bra till just Switch, så är det såklart väldigt roligt med framgångarna. Playstation 4 har sålt i runda slängar fem gånger mer än Switch dessutom, vilket gör det extra imponerande. Monster Boy and the Cursed Kingdom släpps någon gång i sommar till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One.

Monster Boy and the Cursed Kingdom

Relaterade texter

Monster Boy and the Cursed KingdomScore

Monster Boy and the Cursed Kingdom

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Monsterboy and the Cursed Kingdom är alltså så nära en nystart för Segas ikoniska Wonderboy-serie (även känd som Monster World) som man kan komma. Saken är den att det...

2
Här är dina fyra Stadia Pro-spel för juli

Här är dina fyra Stadia Pro-spel för juli

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Google var först ut denna gång med att utannonsera vilka spel som ingår nästa månad med deras prenumerationstjänst Stadia Pro. Det är en liknande lösning som Playstation...



Loading next content