Svenska
Gamereactor
nyheter
Perfect Dark (2000)

Arbetar Rare på något Perfect Dark-relaterat?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rare har vuxit rejält senaste tiden och har gått från att vara runt hundra personer de senaste åren till att vara över 200 i dagsläget. Främsta orsaken till det heter såklart Sea of Thieves som det kommer satsas hårt på framöver, men det har även ryktats om att de jobbar på något annat projekt där det spekulerats om ett nytt Battletoads eller Perfect Dark.

Kanske har vi nu fått en ledtråd om saken via Twitter där någon postade en bild på ett par gamla Perfect Dark-shorts personen hittat. Det officiella Rare-kontot kommenterade bilden kryptiskt och skrev:

"Right on time, it'll be summer shortly..."

Det vet Rare mycket väl att det kommer tolkas på två sätt, inte minst eftersom det avslutas med tre punkter. Och mycket riktigt, i följande diskussion hittar vi dels de som tolkar det som att det mycket riktigt snart är sommar, men dels även de som poängterar att det snart är E3. Det återstår att se om det bara var ett grymt skämt från Rare, eller om det verkligen kommer visas något Perfect Dark-relaterat (vilket det ryktades om så sent som i januari).

Vad tror du Rare menade?

Perfect Dark (2000)

Relaterade texter

Perfect DarkScore

Perfect Dark

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Agent Joanna Dark är tillbaka i en extremhögupplöst version av hennes originaläventyr. Men räcker knivskarp grafik och Xbox Live till några höjdarbetyg? Gamereactor har hårdtestat...



Loading next content