Svenska
Gamereactor
nyheter
Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Mer Layton på väg till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy släpptes ursprungligen till Nintendo 3DS och till smartphones i juni förra året. Nu låter japanska speltidningen Famitsu meddela (via Power Up Gaming) att det även ska komma till Switch, och det redan i augusti i Japan. Vi förmodar att det kommer visas upp på E3 av Nintendo och att vi då får veta vad som gäller för väst.

Denna utgåva har fått suffixet "DX" och heter alltså Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy DX. Exakt vad som är nytt vet vi inte, men i spelet får vi åtminstone följa Professor Laytons daughter Katrielle som letar efter sin far. 12 unika fall ingår.

Laytons Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy DX utvecklas som vanligt av Level-5, som även säger att alla deras kommande spel även ska släppas till Switch. Vi håller tummarna för att det betyder ett helt nytt Layton-spel med. Gillar du själv Layton-serien?

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Relaterade texter

1
Mer Layton på väg till Nintendo Switch

Mer Layton på väg till Nintendo Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy släpptes ursprungligen till Nintendo 3DS och till smartphones i juni förra året. Nu låter japanska...



Loading next content