Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Beröm medspelare och motståndare i Overwatch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Jeff Kaplan, högsta hönset för Overwatch hos Blizzard, berättade lite om de kommande uppdateringarna till den sociala sidan av Overwatch-spelandet. Den efterlängtade Looking for Group-funktionen är äntligen på väg, där du kan välja roll och sen söka efter grupper som behöver det du valt, om det nu är support, tank eller attack du valt. För alla oss som gång på gång hamnat i matcher där alla känner för att köra attack är det ju såklart en välkommen nyhet.

Utöver Looking for Group-funktionen kommer uppdateringen även innehålla Endorsments. Istället för att bara kunna rapportera spelare för otrevligt beteende och dylikt, kan du nu istället belöna dem som är duktiga eller hövliga med Endorsments, både dina lagkamrater, men även dina motståndare. Endorsments kommer finnas i olika kategorier, t.ex för god sportsmannaanda och för bra lagspelande. Alla konton kommer ha en Endorsment-level, som du bör hålla på en så stadig hög nivå som möjligt.

Uppdatering bjuder såklart även på lite annat, som du kan höra om i större detalj direkt från Jeff Kaplan själv i videon nedan:

HQ
Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content