Svenska
Gamereactor
nyheter
Command & Conquer

Command & Conquer blir gratis

Generals görs om

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När EA för en tid sedan utannonserade att Bioware höll på att utveckla ett splitter nytt Command & Conquer Generals var det många som blev upprymda över detta. Generals var en lite mer verklighetsförankrad upplaga av Command & Conquer och fick många fans när det släpptes 2003.

Nu går dock EA ut och säger att de har gjort en del förändringar till formulan. Numera är Generals-titeln borttagen och spelet ska bli gratis att spela och resten av Command & Conquer-universumet ser ut att följa med. EA berättar att även ursprungsspelet och Red Alert ska anpassas till gratis-upplägget.

Under nästa år ska det första spelet släppas fritt och redan nu kan man skriva upp sig på officiella hemsidan för att få delta i betatestandet. Alla spelen kommer för övrigt att använda sig av Digital Illusions Frostbite 2-motor. Här nedan kan ni se lite video från det första spelet, det som en gång gick under namnet Generals 2.

HQ
Command & Conquer

Relaterade texter

EA lägger ned Command & Conquer

EA lägger ned Command & Conquer

NYHET. Skrivet av Tobias Garsten

Utvecklingen av nästa del i Command & Conquer-serien har upphört, enligt ett uttalande på spelets officiella hemsida. Titeln, som skulle släppas någon gång under kommande...

4
Ny information om Command & Conquer

Ny information om Command & Conquer

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Under Electronic Arts presskonferens på Gamescom fick vi nytt material bekräftat för Command & Conquer. Det är ett realtidsstrategispel som är gratis att spela och är...



Loading next content