Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Gamereactor och Omen by HP presenterar ny Counter-Strike-turnering i Norden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Här är din chans. Kika in liga-sidan här för att få veta mer om tävlingarna!

Gamereactor, Nordens största spelsite, presenterar i samarbete med Omen by HP och Elgiganten en ny esport-liga där den första turneringen kommer att innefatta Counter-Strike: Global Offensive. Turneringen tillåter deltagarna ta ta del av spelets populära mix mellan strategi och action och tävlingen som redan dragit igång pågår till november. Finalen kommer precis som alla deltävlingar att sändas live på Gamereactors samtliga kanaler inklusive Facebook, Twitch, Youtube samt våra egna sidor.

• Vinnaren kommer att plocka hem 20 000 kronor
• Andraplatstagaren kommer att belönas med 10 000 kronor
• Tredjeplatsvinnaren kommer att få ett gaming-headset från Omen by HP.

Ligan är officiellt startad redan från idag och du kan anmäla dig till vår liga-sida. Turneringen är uppdelad i divisioner med 10 lag i vardera, där alla i divisionen måste mötas varandra en gång i BO2. Poängsystemet fungerar så att en vinnande match ger tre poäng, en rita ger en poäng och en förlorad match ger noll poäng.

När matcherna är avslutade kommer en uppdelning att publiceras, vilken kommer att baseras på din rank och turneringsplan den 8 oktober klockan 12. Då kan lagen bestämma vilken dag matcherna måste ske inom en viss tidsgräns. När du väl överenskommet med mötande team måste du skriva ett mail till denna adress med datum och tid, så får du en länk till servern och ett lösenord. När den matchen har slutförts tar den vinnande lagkaptenen en skärmdump av resultatet (där du också kan se spelarens namn), samt vilka lag som spelas och skickar det via e-post.

De fyra bästa lagen i 1:a divisionen går vidare till slutspelet, som spelas som BO3, som består av tre semifinaler och en final. När säsongen är över och en ny säsong börjar, kommer det att finnas befordran och nedläggning i varje division. De två lagen med de högsta poängen i alla divisioner, nära 1:a divisionen, flyttar till nästa division, medan de två lagen med de lägsta poängen kommer att gå ner.

Det finns inget annat att säga än vi hoppas kunna se dig och ditt lag i ligan. Är ditt lag det bästa i Counter-Strike: Global Offensive, och är du ivriga att bevisa det? Här är din chans. Kika in liga-sidan här för att få veta mer om tävlingarna!

Stort lycka till önskar Omen by HP samt Gamereactor!

Counter-Strike: Global Offensive
HQ

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content