Svenska
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally

Codemasters verkar redo att utannonsera Dirt Rally 2.0

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är via Twitter, Facebook och Instagram som racinggudarna på Codemasters passat på att "teasa" lite vad som tydligen ska utannonseras på onsdag (Gamereactor är ditbjudna hem till studion på onsdag, också - för att bevittna en "stor utannonsering"). Vi pratar mest troligt om Dirt Rally 2 eftersom de lagt upp bilder föreställande siffrorna 2.0. Många fans skriver på Instagram att de verkligen hoppas att Codemasters gjort en fullfjädrad uppföljare till den fullfjädrade simulatorn Dirt Rally nu och inte blandat in deras patenterade arkadkänsla som präglat bland annat Dirt 2, Dirt 3 och Dirt 4 och här på Gamereactor hoppas vi på exakt samma sak. Vi skulle även vilja se årets WRC-kärror i Dirt Rally 2.0. Det vore fantastiskt.

Vad hoppas du på?

Dirt Rally
Det kan såklart även handla om Dirt Showdown 2.0 eller Grid Autosport 2.0. Men vi håller tummarna för att så inte är fallet, såklart.

Relaterade texter

Dirt RallyScore

Dirt Rally

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Codemasters skoningslöst utmanande rallysim släpps till konsol och motortoken Hegevall har tillbringat veckor med Dirt Rally... Igen...



Loading next content