Svenska
Gamereactor
nyheter
Darksiders: Warmastered Edition

Darksiders och Darksiders II får 4K-uppdatering för Xbox One X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den 27 november vankas släppet av Darksiders III, vilket som namnet antyder är den tredje delen i den något underskattade men hutlöst underhållande Darksiders-serien. THQ Nordic och Microsoft tycker tydligen att vi behöver fräscha upp minnet kring dessa spel och har nu därför släppt en 4K-patch till Xbox One X-versionen av Darksiders: Warmastered Edition.

Och det slutar inte där. Senare denna månad kommer Darksiders II få samma behandling med en gratis 4K-uppdatering. Därmed kommer du kunna avnjuta båda spelen på bästa tänkbara sätt inför Darksiders III-premiären. För att göra allt ännu lite bättre får du nu dessutom Darksiders: Warmastered Edition på köpet om du förhandsbokar Darksiders III från Microsoft Store (du får ladda ner det direkt), och satsar du på den dyrare utgåvan kallad Darksiders III: Blades & Whips Edition får du med både Darksiders: Warmastered Edition och Darksiders II: Deathinitive Edition.

Det ska noteras att både ettan och tvåan ingår om du har Xbox Game Pass, så det finns alltså fler sätt att avnjuta 4K-uppdateringarna än att förhandsboka för den som inte redan har spelen. Kommer du passa på att uppleva dessa äventyr i 4K?

Darksiders: Warmastered Edition

Relaterade texter

8
Epic Games Store ger bort tre spel gratis

Epic Games Store ger bort tre spel gratis

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att i samband med julen ha gett bort tolv spel på tolv dagar, är nu Epic Games Store tillbaka med den vanliga kampanjen där du får gratis spel varje vecka. Men för...



Loading next content