Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

75% av det kommande innehållet till Final Fantasy XV slopas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan den 15:e installationen i huvudserien släpptes för snart två år sedan har Square Enix med jämna mellanrum släppt nytt innehåll till spelet. Alltifrån ett online-läge till separata episoder som ger oss mer information om spelets huvudkaraktärer. Ytterligare fyra episoder var planerade att släppas som skulle handla om Ardyn, Luna, Aranea och Noctis. Dessa skulle släppas med jämna mellanrum från slutet av vinterkvartalet till och med mitten av våren. Nu kan vi tråkigt nog berätta att endast en av dessa fyra episoder kommer släppas.

Nyheten avslöjades under en livestream med Square Enix och i samma veva berättade man att Hajime Tabata, spelets regissör, lämnat företaget. Detta kan mycket väl vara en orsak till att flera av episoderna nu har lagts ned. En komplett lista med nyheter från livestreamen finner du längst ned i nyheten.

Final Fantasy XV

Kotaku

Relaterade texter

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt decennium har nu för Final Fantasy XV äntligen släppts. Vi släppte loss redaktionen meste entusiast för att äventyra med Noctis och grabbarna inför den mastiga recensionen...



Loading next content