Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

Naughty Dog firar och släpper en Last of Us: Part II-reaktionsvideo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det vankas nämligen jubileum. Två-årsjubileum. Två långa regniga Sverige-år sedan Playstation Experience dukade fram ett rigoröst avslutningsnummer i form av en blodsölig Ellie som sjöng den underbara Through the Valley. Hon var nygaddad, helt ursinnig, väste ur sig "I'm gonna find, and I'm gonna kill, every last one of them" efter att ha avslutat låten.

Videon som Naughty Dog nu har släppt visar upp ett trettiotal olika personers live-reaktioner medan de såg trailern för två år sedan, skrikandes och grinandes, och visst blir även vi på redaktionen en smula nostalgiska åt det hela. Det är en märklig känsla. Det är konstigt att reagera på det sättet tillägnat ett spel som inte ens har släppts än. Det säger en hel del om alla känslor som ettan lämnade efter sig, som Petter i kommentarsfältet för utannonseringstrailern kallade en "...popkulturell perfektion i sin renaste form". I samma kommentarsfält hade vi även en GR-användare som behövde byta kalsipper, Friscus hade stått för nära teven och råkat göra sönder den på något sätt, skåningen Aldin hade gärna sett nya karaktärer istället för och Joel och Ellie, och avslutningsvis uppmärksammade någon antalet Playstation-fanboys som kommenterade.

The Last of Us: Part II
Efter några sekunder av skogsbilder bekräftade Firefly-loggan här ovan att det minsann var en Last of Us: Part II-trailer vi kollade på.
The Last of Us: Part II
Bloddroppen som rinner ned för Ellies kund, vibrationerna från E- och A-strängen medan hon spelar... Redan då, för två år sedan visade Naughty Dog att våra förväntningar på grafiken och animationerna ska läggas högt. Vansinnigt högt.

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...



Loading next content