Svenska
Gamereactor
nyheter
Stranger Things 3: The Game

Stranger Things 3: The Game avtäckt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Game Awards snålar inte på tempot, gästinhopp, musikinslag eller överraskningar inte. Efter att vi fått se ett otroligt ballt medley med musiken från Red Dead Redemption 2, golvades vi av en snabb reel från Netflix dundersuccé Stranger Things. Och till de råatmosfäriska tonerna av seriens tema, klev dess skapare, Matt och Ross Duffer, upp på scen. Kort därefter avslöjade de att ett nytt Stranger Things-spel är i görningen, som ska ta vid där säsong 3 slutar.

Direkt sköt förhoppningarna om ett släppdatum för just säsong 3, men icke. Istället fick vi se en charmig uppvisning av spelet, som utvecklats av Bonus XP och släpps till Xbox One, PC och Nintendo Switch. Bröderna skojade också till det då de berättade att man gjort grafiska förbättringar och att spelet körs i 16-bitar. Allt avslutades med en uns självironi, då de själva dök upp på skärmen, i form av pixilerade herrar babblandes om att de måste dra vidare - för att slutföra säsong 3. Tyvärr inget ord om när varken spelet eller säsong 3 släpps.

Stranger Things 3: The Game

Relaterade texter

1
Stranger Things 3: The Game avtäckt

Stranger Things 3: The Game avtäckt

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Game Awards snålar inte på tempot, gästinhopp, musikinslag eller överraskningar inte. Efter att vi fått se ett otroligt ballt medley med musiken från Red Dead Redemption...



Loading next content