Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Lucky's Tale

Rykte: Super Lucky's Tale släpps till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

LinkedIn-profiler har de senaste åren blivit pålitliga källor för läckor kring ännu ej utannonserade spel och funktioner, efter att utvecklare lagt upp saker på sin resumé. Nu har just detta skett från concept artist Taylor Smith, som tidigare arbetat på Playful Corps plattformsäventyr Super Lucky's Tale. Det är Nintendo Everything som uppmärksammat att Smith säger sig ha jobbat på "environment assets for the upcoming Nintendo Switch port", och vi kan ju även nämna att Playful-anställde Jesse Sosa också nämnt en Switch-version av spelet på sin LinkedIn.

Med tanke på hur framgångsrika tredimensionella plattformsspel varit till Switch, verkar det rimligt att vilja ha ut Super Lucky's Tale till formatet. Microsoft är utgivare av spelet till PC och Xbox One, men rimligen får någon annan utgivare ansvaret för en eventuell Switch-utgåva.

Vill du veta mer om underhållande Super Lucky's Tale så tipsar vi om vår recension. Skulle du vara intresserad av detta till Switch?

HQ
HQ
Super Lucky's Tale
Super Lucky's Tale släpptes sent 2017 till PC och Xbox One, samt ingår i Xbox Game Pass.

Relaterade texter

Super Lucky's TaleScore

Super Lucky's Tale

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Kan en plattformsnykomling konkurrera med 80- och 90-talets etablerade genrekungar? Nej, men Lisa har haft kul konstant sedan Super Lucky's Tale åkte in i skivläsaren...



Loading next content