Svenska
Gamereactor
nyheter
Pipe Push Paradise

Pipe Push Paradise släpps till konsol i februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Att pula rör är ändå ett uttryck vi är väl bekanta med, men det här med att knuffa rör kräver en uttömmande förklaring och gärna en hel hög med bilder och gameplay-klipp - så vi förstår vad tusan det är frågan om.

HQ

Du tar rollen som en liten kvinna som anländer till en ö där det lokala kranmockeriet har varit inaktivt ett tag. Invånarna trånar efter en behaglig dunderdusch så det är bara att sätta igång med kneget och restaurera vattenflödet till den smutsiga befolkningen. Runt på den vattenomringade landmassan finns det en massa buskomslutna områden där ett par rör ligger i en enda röra. Knuffa runt dem, matcha ihop dem, och få till en lång metallkran som kan transportera vatten i en rasande fart.

Enligt utvecklaren ska Pipe Push Challenge bli brutalt svårt med tiden, samtidigt som pusslen ska vara innovativa och alltid erbjuda idéfriska utmaningar. Trailern hittar du här och nedan har vi tryckt in ett gäng bilder:

Pipe Push Paradise
Pipe Push släpps till Playstation 4 den 6 februari. Xbox-ägarna får vänta ytterligare två dagar och sådana som berikat sitt hem med en Switch behöver inte vänta alls då det redan finns att tillgå på NIntendo-shoppen.
Pipe Push Paradise
Pipe Push Paradise
Pipe Push Paradise

Relaterade texter



Loading next content