Svenska
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Utada Hikaru bjussar på Kingdom Hearts-låtar via en PSVR-konsert

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Både Square Enix och Sony dunkar just nu på stora trumman inför att Kingdom Hearts III snart ska släppas: Nya trailers slungas ut, Kingdom Hearts: VR Experience marknadsförs för ytspänningsfulla muggar, och för att toppa det hela kör de ut en helt gratis VR-konsert (eller ja, två låtar åtminstone) med den underbara sångfågeln Utada Hikaru. Enligt Playstation-bloggen kommer vi från och med idag kunna glutta på ett PSVR-exklusivt framträdande av den japanska sångerskan där hon sjunger både ledmotivet från Kingdom Hearts (Simple and Clean) och Don't Think Twice som är den officiella låten för den mycket efterlängtade trean.

Inspelningsproceduren verkar ha varit en ganska komplicerad sådan, bland annat då en 6K, 180-graderskamera användes och framförallt för att blogginlägget sträcker sig flera meter med detaljer om hur alltsammans spelades in. Nu kanske detta inte låter superintressant för den som aldrig har lirat det bästa nyckelsvingar-spelet som någonsin har gjorts... Men. Ha i åtanke att minst en person på den hyfsat spelmotivskompetenta Gamereactor-redaktionen anser att Simple and Clean är en av världens bästa TV-spelslåtar, och bara själva inledningen får hans ögon att tåras, som om han doppat trynet i en cocktail av pepparspray och björkpollen.

Kingdom Hearts III
"When you walk away, you don't hear me say: Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease..."
Kingdom Hearts III

Relaterade texter

9
Jag hatar Kingdom Hearts 3

Jag hatar Kingdom Hearts 3

ARTIKEL. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Redaktionens inre mörker blottas när de tänker tillbaka på storspel som aldrig borde ha nått dagens ljus. Nu är det Johans tur att berätta varför han hatar Kingdom Hearts 3...



Loading next content