Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Var Charizard tjurig och lämnade sin tränare i Super Smash 4?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I Pokémon-filmen säger Mewtwo till Ash att hans Charizard var dåligt uppfostrad. Vår favorittränare med filmhistoriens tjusigaste keps hade ju problem med sin eldsprutande jätteödla och lyckades aldrig riktigt få honom att lyda. Apropå detta har den officiella Pokémon-hemsidan i ett mastigt blogginlägg om fickmonstrens medverkan i Super Smash-serien en liten tanke om att anledningen till att bara Charizard var med i Super Smash till Wii U och inte Pokémontränaren med Squirtle, Ivysaur och Charizard, var just för att draken tonårstrotsade sin tränare (dock är inte Charizard en regelrätt drake om man går utefter Pokémon Röd/Blå/Gul).

Detta är inget officiellt uttalande, utan bara en åsikt, men Pokémon.com-skribenten summerar fickmonstrens medverkan genom Smash-serien på ett snyggt sätt och texten är definitivt obligatorisk att läsa om du har växt upp tillsammans med Pokémon och Smash.

Super Smash Bros Ultimate
Incineroar är Pokémonnyheten i Super Smash Ultimates karaktärsgalleri.

Tack, Dualshockers.

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...



Loading next content