Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Splinter Cell gästspelar i Far Cry: New Dawn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft fortsätter att skoningslöst sukta fansen angående Splinter Cell (ofta med antydningar om att de gillar serien och vill göra något med den, samt gästspel i Ghost Recon: Wildlands) och den här gången är det i Far Cry: New Dawn vi kan få en liten agent-feeling. I en ny video får vi nämligen se påskäggs som bland annat Sam Fishers ikoniska headset, såväl som hans dräkt med mera i det postapokalyptiska äventyret.

Far Cry: New Dawn

Sist vi hörde något konkret från en person med insyn i Splinter Cell, var när vi intervjuade före detta Ubisoft-producenten Jade Raymond, som sade:

"There is a design that we actually had and worked on that we would have wanted to make. But since I am not at Ubisoft anymore I can't talk about it and I don't know who wants to share that concept."

Med tanke på att det var sex år sedan ett nytt spel i serien släpptes (Splinter Cell: Blacklist) och att inget alls kommit denna generation - börjar det onekligen kännas som hög tid. Eller vad säger ni?

HQ

Relaterade texter

Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Postapokalypsen har kommit till Far Cry, Kim har återigen blivit trakasserad av rabiata smådjur och tagit över fiendeläger...

0
GRTV videorecenserar Far Cry: New Dawn

GRTV videorecenserar Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Vi skriver ju recensioner på så gott som alla spel som når butikshyllorna. Det har vi ju faktiskt gjort sedan september 2002. Text är roligt, och tränar hjärnan lite...



Loading next content