Svenska
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Persona 5: The Royal officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Strax före nyår retade Atlus oss med hemsidan p5r.jp, där det snackades om nya projekt inom Persona 5-universumet. Handlade det om en utökad version av Persona 5? Eller ett Persona 5-racingspel? En konvertering till Switch kanske? Nu har vi äntligen svaret, för i samband med det att det sista avsnittet av den animerade Persona 5-serien sänder i Japan har hemsidan uppdaterats. P5R heter egentligen Persona 5: The Royal, men mer än namnet vet vi egentligen inte.

Mer information utlovas den 24 april, men om man analyserar den korta teaser som släppts så misstänker vi att det handlar om en utökad Persona 5-version där det kommer gå att välja kön på huvudkaraktären Joker - vilket man även kunde göra i PSP-versionen av Persona 3. Än så länge talas det bara om en Playstation 4-version, men med tanke på att Joker gör Smash Bros-debut nästa månad kanske vi kan vänta oss information om en Switch-version den 24 april?

Persona 5 Royal

Relaterade texter

0
Persona 5 Royal (PC)Score

Persona 5 Royal (PC)

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har rånat parallella skuggdimensioner på skatter, i jakten att rehabilitera ondskefulla människor, och klara livet som student i denna femma på nya format...

7
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

Ville du stjäla vuxnas hjärtan som tonåring? Olof har revolterat i Persona 5 Royal...



Loading next content