Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands: Game of the Year Edition

Nu har Borderlands: Game of the Year Edition släppts

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Borderlands 3 äntligen utannonserades fick vi även veta att en kraftigt uppdaterad version av originalet skulle släppas idag. Och nu är det alltså ute. I Borderlands: Game of the Year Edition till PC, Playstation 4 och Xbox One väntar 4K-upplösning och HDR samt förbättrade ljuseffekter, texturer och karaktärsmodeller.

Dessutom har vi nu fått en minikarta som fungerar som i Borderlands 2 (som du dock kan stänga av). Du kan nu även låsa vapen i menyerna för att inte råka sälja dem, och föremål som ammunition, pengar och hälsa plockas automatiskt upp när du går på dem.

SHiFT-programmet (för alla som spelat Borderlands 2 eller The Pre-Sequel) har också implementerats så du nu kan använda Golden Keys för att låsa upp föremål i spelet. 75 gratisnycklar kommer delas ut, liksom två slumpmässigt utvalda vapen.

Ett nytt set med sex legendariska och namngivna vapen har också lagts till, vilka kan skaffas för Golden Keys eller genom att dräpa bossar. Och på tal om just bossar så har även slutbossen gjorts om och är nu "more engaging, challenging, and rewarding".

De som gillar att pilla med inställningar kommer nu även kunna ändra sin Vault Hunter utöver färgscheman då alla karaktärers ansikten går att ändra på. Om du har Borderlands till Steam så får du allt detta gratis. Gearbox har nu dessutom släppt ett Ultra HD Texture Pack till Borderlands: The Handsome Collection samt till The Pre-Sequel för PC.

Kommer du ge Borderlands chansen på nytt med Borderlands: Game of the Year Edition?

HQ
Borderlands: Game of the Year Edition

Relaterade texter

1
Borderlands: Game of the Year EditionScore

Borderlands: Game of the Year Edition

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Nästan tio år har gått sen Borderlands gjorde looter-shootern till det genren är idag, Gearbox firar med en nyversion för den här generationen, är det värt en till genomspelning?

2
Här är veckans gratisspel

Här är veckans gratisspel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som traditionen bjuder sedan en månad tillbaka, listar vi varje fredag alla gratisspel som finns att avnjuta stundande helg, och denna vecka är inget undantag. Först ut...



Loading next content