Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghostbusters

Rykte: Det är dags att ringa Ghostbusters igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För tio år sedan släppte Atari Ghostbusters till PC, Playstation 3 och Xbox 360. Där hade hela originalkvartetten samsats för att reprisera rollerna som Peter Venkman, Raymond Stantz, Egon Spengler och Winston Zeddemore (dessutom medverkade ytterligare skådespelare från filmerna), och generellt fick spelet ett varmt mottagande.

Några år senare fick Atari slut på pengar och förklarades bankrutt, och någon uppföljare kom aldrig. Nu verkar det dock som att någon är sugen på att fira spelets tioårsjubileum, då en remaster av spelet åldersmärkts i Taiwan för Xbox One. Det har i ett fåtal fall hänt att åldersmärkta spel sedan inte släppts, men i allmänhet är det en av de pålitligaste källorna för lääckor så oddsen är goda att det faktiskt är på väg (och då rimligen även till PC och Playstation 4 samt förhoppningsvis Switch).

Om du är nyfiken på vad vi tyckte om Ghostbusters när det släpptes år 2009, så kan du kolla in vår recension här. Med denna återutgivning och filmen Ghostbusters 3 bekräftad, verkar det stunda ljusa tider för fans av spökjägarna.

Är du redo att axla protonpacken och tukta gastar igen?

Ghostbusters

Relaterade texter

GhostbustersScore

Ghostbusters

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Mikael har spänt på sig tjugo kilo experimentell fusionsutrustning och blivit den femte Ghostbustern, och har inget att klaga på trots taskig lön, bristande arbetsmiljö och rejält med övertid...

9
Ghostbusters-brädspel släpps senare i höst

Ghostbusters-brädspel släpps senare i höst

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För alla som sörjer den nya Ghostbusters-filmens inriktning eller det faktum att det underbara spelet aldrig fick en uppföljare, kan det vara läge att kolla in Cryptozoic...



Loading next content