Svenska
Gamereactor
nyheter
Gloomhaven

En första gameplay-trailer för brädspelet Gloomhaven

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du spelar brädspel, är chansen god att du känner till dundersuccén Gloomhaven. Snart kommer det även i digital tappning, när det släpps till Steam Early Access den 17 juli. Asmodee Digital har med anledning av detta nu släppt en sprillans ny gameplay-trailer som visar upp den typ av så kallad "dungeon crawling" (utforskande) vi kan se fram emot i rollerna som två till fyra legoknektar. Spelet ska ha en "legendary unforgiving difficulty" och spelläget Adventure Mode kommer finnas tillgängligt vid Early Access-premiären.

Undan för undan ska spelet sedan fyllas på med fler karaktärer och bossar samt få en utökad fiendeflora. Även annat innehåll ska kontinuerligt tillföras, lovar utvecklarna. Vid premiären ska slutligen hela kampanjen från det riktiga brädspelet finnas med, och då kommer också prislappen höjas. Vill du köpa det billigare kan det alltså vara värt att skaffa Early Acess-utgåvan (de som har den får det den slutgiltiga utgåvan utan extra kostnad).

För att få veta mer om vilka uppdateringar som planeras, och annan info, kolla in spelets Steam-sida. Vad tycker du själv om Gloomhaven och kommer du skaffa detta?

HQ
HQ
Gloomhaven

Relaterade texter



Loading next content