Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Räkna inte med några fler Final Fantasy-onlinerollspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

År 2002 var det enorma nyheter när Square Enix utannonserade att Final Fantasy XI var ett onlinerollspel. Kritiken var massiv, men spelet fick sina fans och när det var dags för Final Fantasy XIV var de tillbaka i onlinerollspelens underbara värld igen. Det hade dock enorma brister och lades kort därefter ner, innan det på nytt släpptes som det kraftigt omarbetade A Realm Reborn, vilket idag lever och frodas med en stor publik.

Trots det verkar det som att onlinerollspelen är något Square Enix inte vill satsa vidare på, och producenten Naoki Yoshida säger rakt ut till tyska Spieletipps att de inte planerar några fler sådana Final Fantasy.

Istället kommer Square Enix fortsätta bygga ut Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, så den som vill fortsätta uppleva Final Fantasy online kommer alltså kunna göra detta ändå.

Vad hoppas du på när det blir dags att utannonsera nästa numrerade Final Fantasy?

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterade texter

Final Fantasy XIV: A Realm RebornScore

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att bokstavligt talat ha levt i Eorzea de senaste veckorna har Jonas Mäki äntligen bestämt sig för vilket betyg Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ska få. Läs vår mastiga recension av ett av tidernas mest påkostade spel...



Loading next content