Svenska
Gamereactor
nyheter
Phantasy Star Online 2

Snart startar den stängda Phantasy Star Online 2-betan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft låter meddela att lanseringen av Phantasy Star Online 2 närmar sig och nu gör de sig redo att tillsammans med Sega lansera en stängd beta. Användare i Kanada och USA kan nu därför anmäla intresse via Xbox Insider Program, vilket även ger speciella belöningar.

För att delta behöver du registrera dig via Xbox eller Windows 10, men betan i sig självt är dock exklusiv till Xbox One. Om du missat Phantasy Star Online 2, så kastas du in i rollen som ARKS-medlem, en specialstyrka som som utforskar planeter och skyddar universum från Falspawn. Det är en 'free to play'-titel och kretsar kring samarbete i grupper om fyra personer, men det finns även vissa multiplayerområden för upp till tolv spelare.

Det finns nio klasser med goda anpassningsmöjligheter, 18 typen av vapen samt miljöer som förändras mellan varje spelomgång. Här nedan hittar du både videos och bilder som låter dig bekanta med uppföljaren till ett av Dreamcastens allra bästa spel.

HQ
HQ
Phantasy Star Online 2Phantasy Star Online 2Phantasy Star Online 2
Phantasy Star Online 2Phantasy Star Online 2Phantasy Star Online 2

Relaterade texter

2
Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit närmare ett decenniums väntan för fansen, men igår hände det. Phantasy Star Online 2 har nu officiellt släppts i väst. Det går nu att ladda ner till Xbox...

7
Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har trevligt nog haft orsak att skriva om Phantasy Star Online 2 flitigt på slutet, ett spel flera av oss ser mycket fram emot efter åtta års väntan (det lanserades år...



Loading next content