Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer: Vermintide 2

Nu har Vermintide 2-expansionen Winds of Magic släppts till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha gjort succé till PC, har nu Winds of Magic-expansionen till Warhammer: Vermintide 2 släppts även till Xbox One. I och med det har en ny fiendefraktion lagts till samt såklart flera nya utmaningar.

Storyn kretsar kring det faktum att en meteor slagit ner i hjärtat av Reikland, vilket gör att de fem hjältarna nu måste ta itu med den nya fienden Beastmen på den precis lika nya banan Dark Omens. Expansionen innehåller dessutom nya spelläget Winds samt ytterligare lite annat smått och gott.

Sistnämnda inkluderar höjt level-tak, nya förmågor, nya vapen till hjältarna samt ytterligare en svårighetsgrad för alla som vill ha något riktigt jävligt att bita i. Winds of Magic kommer även till Playstation 4, men först i januari.

Är du redo att jaga förvuxna råttor igen?

HQ
Warhammer: Vermintide 2

Relaterade texter

0
Spela necromancer i Vermintide 2

Spela necromancer i Vermintide 2

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Nu kan du få uppleva hur det är att resa de döda och kasta ondskefulla besvärjelser på folk i Vermintide 2. Som ett led i halloween-firandet finns det en ny karriär för...

1
Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått över fem år sedan lanseringen av Warhammer: Vermintide 2, men vi får fortfarande nytt innehåll till actionäventyret från Fatshark som verkligen tagit väl...



Loading next content