Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock: The Collection

Bioshock: The Collection tycks vara på väg till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har faktiskt inte släppts något nytt Bioshock-äventyr under hela denna generation, men år 2016 kom åtminstone en bamsig samling till PC, Playstation 4 och Xbox One kallad Bioshock: The Collection. Där ingick originalet, Bioshock 2 samt även Bioshock Infinite i remastrade utgåvor komplett med allt DLC. Det enda som saknades var multiplayerdelen av Bioshock 2, vilket enligt våra beräkningar fick exakt noll personer världen över att gråta.

Nu verkar det som att 2K Games vill tjäna lite extra slantar med hjälp av hyperpopulära Nintendo Switch, genom att återigen släppa denna samling. Detta vet vi tack vare taiwanesiska motsvarigheten till PEGI som åldersmärkt samlingen till just Switch.

Därmed kan vi rimligen räkna med ett utannonserande inom en snar framtid. Det är för övrigt inte den enda goda Bioshock-nyheten på senare tid, för sent förra året avslöjades även att ett helt nytt spel i serien är under utveckling. Förhoppningsvis får vi se mer från det förr snarare än senare.

Bioshock: The Collection

Tack Destructoid

Relaterade texter

Bioshock: The CollectionScore

Bioshock: The Collection

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

En av spelvärldens allra bästa spelserier är tillbaka i en ny förpackning. Ett klockrent köp, eller? Aldin har återvänt till två av spelvärldens häftigaste städer för att ta reda på det...



Loading next content