Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Allt du bör veta om Elder Scrolls Onlines Skyrim-kapitel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår kväll körde Bethesda en Elder Scrolls Online-livestream från HyperX Esports Arena i Las Vegas, där Zenimax Online Studios visade upp vad som är på gång under året - inklusive kapitlet som kallas Greymoor.

Detta släpps tidigt i sommar, och lägger till nya områden att besöka i ESO, där framför allt Western Skyrim lär vara av intresse (men även bortglömda Blackreach, som byggts ut ytterligare). I detta kapitel kommer vi få utforska Dark Heart of Skyrim, i vad som kan beskrivas som ett slags fortsättning på The Elder Scrolls V från 2011.

Äventyret kommer att hålla på under ett helt år och släppas i fyra delar, vilket startar med en gratis prolog-quest och därefter följs upp av Harrowstorm DLC dungeon pack, Greymoor Chapter under det tredje kvartalet i år samt till sist mer story-DLC sent i år.

Om vi får tro Zenimax, kan vi se fram emot "one of The Elder Scrolls' darkest stories yet", där Lyris Titanborn och House Ravenwatch kommer dyka upp tillsammans med de magiska Harrowstorms och ett nytt Antiquities-system. Sistnämnda låter spelare leta efter antika reliker som låser upp mer historia samt andra belöningar.

Den 18 maj startar det nya äventyret till PC, medan de som spelar till Playstation 4 och Xbox One får vänta med Greymoor till den 2 juni. Surfa över till denna länk för mer information och en repis av livestreamen hittar du här.

Ser du fram emot att återvända till Skyrim?

HQ
The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online

Relaterade texter

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har jobbat i sju år och dundrar nu ut ett av de mest påkostade onlinerollspelen någonsin. Oskar Nyström har hårdtestat...



Loading next content