Svenska
Gamereactor
nyheter
Phantasy Star Online 2

Snart startar Phantasy Star Online 2-betan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet egentligen inte vad som hände, men efter att Phantasy Star Online 2 ursprungliga släpptes i Japan för åtta år sedan, så blev det kvar i Asien. De har kommit till flera format utöver PC, men alltså aldrig nått väst.

Men under Microsofts E3-presskonferens i somras, utannonserades slutligen att det äntligen kommer till vår del av världen, och nu kommer det första konkreta beviset på det. Microsoft har nu postat ett långt inlägg på Xbox Wire där de berättar hur du kan delta i det stängda beta-testet som startar den 7 februari.

Tyvärr finns en del hinder. Dels gäller det bara så kallade Xbox Insiders, och vad värre är, dels bara de som bor i Kanada eller USA. Därmed är deltagande uteslutet för de flesta av oss. Men det förtjänar ändå att nämnas att ett av fansen sedan länge hett efterlängtat spel nu alltså är på väg till väst och kommer för första gången kunna spelas officiellt om dryga veckan.

Räkna med en officiell lansering under våren.

Phantasy Star Online 2
HQ

Relaterade texter

2
Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit närmare ett decenniums väntan för fansen, men igår hände det. Phantasy Star Online 2 har nu officiellt släppts i väst. Det går nu att ladda ner till Xbox...

7
Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har trevligt nog haft orsak att skriva om Phantasy Star Online 2 flitigt på slutet, ett spel flera av oss ser mycket fram emot efter åtta års väntan (det lanserades år...



Loading next content