Svenska
Gamereactor
nyheter

Thunderful fortsätter att växa - går ihop med Guru Games

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med både spelstudion Zoink (Ghost Giant, Fe, Flipping Death) och Image & Form (Steamworld-serien) under företagsparaplyet utgjorde Thunderfulkontoret Göteborgs spelhögkvarter redan för ett par år sedan. Förra veckan befäste de den saken ganska rejält genom att gå ihop med Bergsala, Amo Toys Nordic och Nordic Game Supply, och tydligen var de inte färdiga där. I ett pressutskick meddelade Thunderful Group idag att även Guru Games nu ska få komma in i värmen, vilket innebär att vid koncerngemensamma träffar kommer långgatorna runt Järntorget i Göteborg att krylla av hela 170 stycken TV-spelsknegare.

I skrivande stund ska fem olika spel vara under utveckling. Vi vet att ett av dem är Lost in Random vilket visades upp på E3 förra året. Sedan har vi Say No More och Curious Expedition 2. Vad de två andra är kan vi bara gissa oss till men Guru Games Illios bör räknas in numera och för det sista lägger vi våra slantar på någonting nytt i Steamworld-serien.

Thunderful fortsätter att växa - går ihop med Guru Games
De senaste dagarna har Zoink varit lite aktiva på Twitter kring Lost In Random så en gameplay-trailer hade inte varit helt oväntat att dimpa ned inom kort.


Loading next content