Svenska
Gamereactor
nyheter
Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Massor av nyheter kring Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Captain Tsubasa: Rise of New Champions bygger på den berömda fotbollsmangan, och Yoichi Takahashi (som skapade mangan Captain Tsubasa) är personligen inblandad i projektet. Spelet kommer ha ett väl tilltaget storyläge kallat Episode of Tsubasa, och tack vare en ny förtitt i V-Jump (översatt av Perfectly-Nintendo) vet nu mer om detta.

Tydligen är målet att vinna det nationella mästerskapet med ditt lag, men storyn kommer förändras beroende på hur det går i matcherna samt även vad som sker under dem. Olika händelser kan leda till animationer som utvecklar storyn, och berättelsen kommer därför inte per automatik följa förlagan. Bandai Namco och Takahashi har nämligen skapat helt nytt storymässigt innehåll till Rise of New Champions.

Captain Tsubasa kommer annars bjuda på arkadinspirerad fotboll som kan spelas både online och lokalt av upp till fyra personer. Superskott och specialförmågor utlovas också, liksom särskilda mätare och mycket annat vi inte är vana vid från vanliga fotbollsspel. Captain Tsubasa: Rise of New Champions kommer till PC, Playstation 4 och Switch under detta år.

Takahashi har även spelat in ett meddelande till fansen, som du kan kolla in här nedan.

HQ
Captain Tsubasa: Rise of New Champions
Captain Tsubasa: Rise of New ChampionsCaptain Tsubasa: Rise of New Champions

Relaterade texter

1
Sju minuter fotboll med Captain Tsubasa

Sju minuter fotboll med Captain Tsubasa

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Glöm FIFA 21 i år och satsa istället på ett fotbollspel som bjuder på retrodoftande intensitet. Vi talar naturligtvis om Captain Tsubasa: Rise of New Champions som släpps...



Loading next content