Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Testiklarna anfaller - Red Dead Online-hästar åter i fokus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Glöm allt vad coronavirus och politiska kriser heter, idag ska vi nämligen tackla en riktigt allvarlig nyhet. Det har nämligen kommit in rapporter om att ston (könsmogna hästdjur av honkön, enligt Wikipedia) i Red Dead Online har börjat drabbats av plötslig testikel-tillväxt. Ni som sedan prenumererar på Min Häst (och kan er djuranatomi) vet såklart att det där med pungkulor burkar vara en tämligen exklusiv manlig företeelse, och majoriteten av dagens ston har som oftast inga kronjuveler att skriva hem om. I Red Dead Online verkar det dock som en ny och ståtlig hybrid-ponny är på väg att träda fram då flertalet spelare meddelar att deras virtuella fullblodskusar, av det kvinnliga könet, har börjat visa upp välhängda testikel-symtom.

I vissa av de ovannämnda fallen har en hästpung helt enkelt börjat dingla under nämnda stos bakben, men i andra incidenter har påse-fenomenet endast varit synbart för ens medspelare då nämnda kulsäck först uppenbarat sig från en vinkel på drygt trettio grader. Innan releasen av Red Dead Redemption 2 var utvecklaren Rockstar, som bekant, väldigt stolta över att man hade hästtestiklar som krympte och expanderande under rätt väderförhållanden men vi antar att det inte var tänkt att pappakassarna skulle spridas mellan könen likt bilar under en Oprah Winfrey-show.

Ni kan själva se den hastiga cojones-uppkomsten här nedan via ett par bilder tagna från Reddit, och vi håller givetvis ett vakande öga på nyhetsutvecklingen under de kommande dagarna. För detta, det är balla grejer.

Red Dead Redemption 2
You get a scrotum, and you get a scrotum... Everyone gets a scrotum!!

Tack VG24/7

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content