Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands: Game of the Year Edition

Här är veckans gratisspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som traditionen bjuder sedan en månad tillbaka, listar vi varje fredag alla gratisspel som finns att avnjuta stundande helg, och denna vecka är inget undantag. Först ut är som vanligt Epic Game Store med sina sedvanliga gratiserbjudanden. Fram till och med den 23 april kan du ladda ner både Just Cause 4 och Wheels of Aurelia helt gratis.

Spelar du till PC kan du dessutom ladda ner Assassin's Creed II (som blir ditt för tid och evighet) från Uplay, men rappa på för erbjudandet går ut klockan 16:00 idag. Ubisoft är även generösa nog att ge bort en gratismånad av Just Dance 2020, till alla format. Surfa över hit för att läsa mer.

Gearbox bjuder också till och har roligheter till alla som spelar PC (Steam) och Xbox One. Det handlar om Borderlands: Game of the Year Edition som du kan ladda ner och lira gratis fram till den 22 april. Xbox-ägarna har även Microsofts Free Play Days-program att avnjuta, vilket denna helg låter alla med Xbox Live Guld (eller Ultimate) ladda ner och fritt spela både Warhammer: Chaosbane samt F1 2019 till och med måndag morgon.

Vi påminner även om att Uncharted: The Nathan Drake Collection och Journey är gratis med Playstation 4 till den 6 maj, laddar du ner innan dess får du behålla spelen. Till sist är Stadia Pro nu gratis att prova på i hela två månader. Anmäl dig så får du dessa titlar att avnjuta: Destiny 2, Grid, Gylt, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks, SteamWorld Dig 2 och SteamWorld Quest.

Ha en trevlig och gratis helg, kära läsare.

Borderlands: Game of the Year Edition

Relaterade texter

1
Borderlands: Game of the Year EditionScore

Borderlands: Game of the Year Edition

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Nästan tio år har gått sen Borderlands gjorde looter-shootern till det genren är idag, Gearbox firar med en nyversion för den här generationen, är det värt en till genomspelning?

2
Här är veckans gratisspel

Här är veckans gratisspel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som traditionen bjuder sedan en månad tillbaka, listar vi varje fredag alla gratisspel som finns att avnjuta stundande helg, och denna vecka är inget undantag. Först ut...



Loading next content