Svenska
Gamereactor
nyheter
WWE 2K Battlegrounds

Arkadinspirerade WWE 2K Battlegrounds utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi nyligen kunde rapportera har WWE bekräftat att det inte kommer något nytt WWE2K-spel i år. Förra årets utgåva var ett av de buggigaste spel vi någonsin sett, och vi sörjer därmed inte att utvecklarna får mer tid på sig.

Men detta betyder inte att vi blir utan fribrottning med tillhörande piledrivers, slagsmål med stolar och dropkicks denna höst. 2K Games har nu nämligen utannonserat WWE 2K Battlegrounds, ett mer arkaddoftande spel med fokus på renodlad underhållning snarare än likstel simulation (denna typ av WWE-spel var vanligare förr, men har saknats helt de senaste tio åren).

Här nedan hittar du den första trailern där superstjärnor som John Cena, Becky Lynch, Charlotte Flair och självaste The Rock delar ut frikostigt med stryk. Spelet utvecklas av Saber Interactive, vilket betyder att utvecklarna av fjolårets fiasko (Visual Concepts) inte fått chansen att sabotera även detta.

Därför vågar vi försiktigt hoppas på lättsam och rolig wrestling med lokal multiplayer för minst fyra personer, och utvecklarna lovar att de ska fokusera på "social pick-up-and-play fun, but with plenty of depth for those who want to get way into it". Inga format har dock utannonserats, vilket sannolikt betyder att Playstation 5 och Xbox Series X är med på ett hörn. Med det sagt skulle vi bli väldigt förvånade om det inte även kom till Playstation 4, Xbox One samt förhoppningsvis PC och Switch.

HQ
WWE 2K Battlegrounds

Relaterade texter

2
WWE 2K BattlegroundsScore

WWE 2K Battlegrounds

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi ger oss på lättsam fribrottning och har senaste dagarna matat alligatorer med John Cena...

0
WWE 2K Battlegrounds får ett storyläge

WWE 2K Battlegrounds får ett storyläge

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

2K Games har i en ny trailer visat upp de olika spellägena vi kan förvänta oss i WWE 2K Battlegrounds. Däribland finns ett storyläge, onlineturneringar och utmaningsläge....



Loading next content