Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II har nått guldstatus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit stökigt kring The Last of Us-uppföljaren under 2019 och 2020. Det började i slutet av oktober med att februari-släppdatumet ströks till förmån för den 29 maj. I april i år sköts det upp på obestämd tid vartefter Naughty Dog drabbades av en superläcka där så mycket som viktiga nyckelscener smög sig ut på nätet. Dagen efter (svensk tid) vände Naughty Dog på steken och bestämde sig för att skeppa ut den förmodade härligheten den 19 juni.

För bara några timmar sedan slängde studion upp ett videoklipp från Neil Druckmann där han bekräftar att liret har nått guldstatus vilket innebär att den logistiska snurran med speltryck och efterföljande transporter kan sätta igång. Om du har sett den fantastiska dokumentären Raising Kratos (2 timmar reklamfritt spelutvecklingsguld som finns på Youtube) så vet du att guldstatus är synonymt med byxvarm grogg och höga femmor, vilket dessvärre Naughty Dog inte kan ägna sig åt tack vare karantänreglerna i Kalifornien. I videon riktar Neil ett stort tack till studion som enligt honom har gjort ett makalöst jobb med utvecklingen och avslutningsvis menar Neil att oavsett vad vi har sett eller hört [av läckan] så går det inte att jämföra med att spela igenom The Last of Us: Part II - från start till slut.

The Last of Us: Part II

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...



Loading next content