Svenska
Gamereactor
nyheter
Second Extinction

Second Extinction är i grunden ett co-op-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under pågående Inside Xbox-sändning visste vi inte så mycket om Second Extinction. Nu vet vi mer, tack vare att Brynley Gibson (Lead Producer) hos Systemic Reaction tog till orda på news.xbox.

"Elaka jävla mutantdinosaurier har tagit över världen!" Mer än så behövde inte sägas för att Brynley skulle hoppa på utvecklingen hos teamet nere i Malmö och enligt oss har de fått ihop någonting som ser extremt kul ut, åtminstone utefter den korta trailern som serverades under Inside Xbox. I grunden är Second Extinction ett snabbfotat actionspel i förstapersonsvy som gärna ska liras tillsammans med vänner. Vi får välja från fyra olika karaktärer som är överlevare efter det att muterade skräcködlor har invaderat men det kommer att läggas till fler karaktärer efter att spelet har släppts.

När du och polarna har haffat varsin karaktär så väljer ni ett uppdrag, klarar av det (förstås), flyr från banan under väldigt hektiska förhållanden och därefter väntar det vapenuppgraderingar och så vidare. Det är inte tal om någon öppen värld utan Systemic Reaction ser det mer som en stor karta - traditionell bandesign gjorde striderna mer strategiska och mer intressanta, helt enkelt. En annan detalj är att spelsläppet enbart är starten för utvecklargänget. Second Extinction ska alltså fortsätta växa med tiden, på samma sätt som Destiny eller Hunt: Showdown tolkar vi det som.

HQ
Second Extinction
Second Extinction

Relaterade texter



Loading next content