Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Take-Two ska släppa 93 stycken spel inom fem år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Vart ser du dig själv om fem år?"

Ovannämnda fråga är en svår nöt att knäcka för de flesta av oss, och det här med framtidsvisioner är inte det lättaste att ha i en värld som ständigt känns löjligt oförutsägbar. För spelutgivaren Take-Two verkar det dock inte vara några problem att staka fram en väg in i det okända, detta då man nyligen annonserade på ett investerarmöte att man planerar att lansera 93 stycken spel mellan nutiden och mars 2025.

Bland dessa titlar ska 63 stycken vara så kallade "core experiences" medan 17 klassas som "mid-core experiences" och 13 stycken benämns som "Arcade/Casual games". Hela 46 stycken av dessa 93 ska därtill vara helt nya spelserier/IP's, samtidigt som de resterade 47 är baserade på redan etablerade tillgångar. För att förbrylla oss alla lite ytterligare ska 21 stycken av spelen vara mobilupplevelser samt att 26 stycken går under benämningen "Free To Play".

Take-Two basar förövrigt över Rockstar Games samtidigt som de har serier som Bioshock, Mafia och Borderlands under sitt paraply. Även Private Divsion (som fokuserar på mindre projekt) ägs av Take-Two.

Vad hoppas du se från Take-Two inom fem år?

Red Dead Redemption 2

Tack VG24/7

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content