Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Blizzard vill att Daisey Ridley ska spela Tracer i Overwatch-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter den nu avslutade Star Wars-trilogin, är nu skådespelarinnan Daisey Ridley ett av Hollywoods hetaste namn. Hon har varit väldigt selektiv med sina roller, men nu ryktas det om att hon kanske återvänder till lite nördigare jaktmarker igen, då hon ryktas vara aktuell till filmen Overwatch - baserad på spelet med samma namn.

Det är We Got This Covered som rapporterar att Blizzard filar på att filmatisera Overwatch tillsammans med med Legendary, där de siktar på att få Ridley att spela huvudrollen Tracer. Både Ridley och Tracer är från London, och visst kan man tänka sig att Ridley skulle passa bra i rollen?

Enligt samma källa ska filmen för övrigt vara en blandning av både datoranimation och skådespelare där figurer som Bastion och Winston är animerade.

Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content