Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Uppgraderad version av GTA V till PS5 och Xbox series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony rivstartade kvällens State of Play med en utannonsering av Grand Theft Auto V till nästa generations konsoler. Det är dock inte bara en vanlig portning till andra konsoler, utan vissa nyheter väntas.

Utöver att spelet släpps till Playstation 5 och Xbox Series X i andra halvan av 2021, fick vi även veta att det kommer få sig rejäla uppgraderingar både tekniskt och visuellt, som kommer utnyttja den nya generationen konsoler till fullo.

Grand Theft Auto Online spelare kommer kommer få se exklusivt innehåll till de nya konsolerna. Online-delen kommer också gå att köpa separat, de första tre månaderna är det gratis dock gratis till Playstation 5.

Alla Playstation Plus-medlemmar kommer få 1 000 000$ till sina Maze Bank-konton varje månad fram tills lanseringen på Playstation 5.

Rockstar hintar också om mer innehåll till själva berättelsen i Grand Theft Auto V i trailern, men vad det kan tänkas bli får vi veta mer om senare.

Kommer du köpa GTA V till nästa generations konsoler?

HQ
Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content