Svenska
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot 4: It's About Time

Crash Bandicoot 4 ryktas vara på gång även till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par månader sedan avslöjade Toys for Bob och Activision att en uppföljare för Crash Bandicoot: Nsane Trilogy var på gång. Crash Bandicoot 4: It's About Time utsöndrar nostalgi och charm vilket fick en stor skara fans upphetsade. Samtidigt som många nu inväntar premiären den 20 oktober deppar dessvärre Switch-ägare då spelet aldrig bekräftades till spelkonsolen. Men snart blir det kanske ändring på det.

Går man in på spelets officiella hemsida som en vanlig person står endast Playstation 4 såväl som Xbox One listade. Men den flitig twitteranvänder @Sunwerpower valde att granska hemsidans källkod och noterade att även Nintendo Switch står med bland spelkonsolerna. Detta bekräftar inte att spelet faktiskt kommer till Nintendos omåttligt populära hybridmaskin, men i och med att den tidigare trilogin släpptes till Switchen och att samma händelseutveckling skedde vid Spyro Reignited Trilogys lansering, bäddar detta för en framtida Switch-release.

Crash Bandicoot 4: It's About Time
Vilken spelkonsol lirar du helst Crash Bandicoot 4: It's About Time på?

Tack Nintendo Life

Relaterade texter

Crash Bandicoot 4: It's About TimeScore

Crash Bandicoot 4: It's About Time

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Chefredaktör Hegevall har tillbringat en vecka med Naughty Dogs brandgula pungräv och även fått sällskap av sin son, den snart sex år gamla Frank som mycket hellre tillbringar tid med Super Mario



Loading next content